Aktivt

Sierra Nevada


Sierra Nevada

Sierra Nevada i Granada

Sierra Nevada´s priviligerede beliggenhed på verdenskortet gør, at du kan nyde et dejligt og mildt vejr samtidig med, at du kan dyrke skiløb eller snowboard. Det er det sydligste skisportssted i Europa og et fremragende skisportssted.

Men ikke kun det, Sierra Nevada ligger kun få kilometer fra de forskellige Andalusiske hovedstæder, Sevilla og Malaga og man kan på under 2 timer køre fra skisportsstedet til Middelhavet og det er en helt speciel følelse, at ligge på stranden og tænke på, at man 2 timer inden har boltret sig ned af Sierra Nevadas pister.

Til sæsonen 2014/2015 har man investeret € 3.1 million for at gøre stedet mere familievenligt. Man har blandt andet bygget tre nye lifter og renoveret to eksisterende. Alt dette for at forføre skiløbere og turister fra hele verden til at komme til Sierra Nevada.

Sæsonen er relativ lang og strækker sig typisk hvert år fra 1. december til 1. maj.

Flere og flere har fået øjnene op for denne unikke mulighed at kombinere Middelhavsferien med en skiferie og bestemt en kombination som er helt unik. Det er nemt at tage afsted om morgenen fra sin ferielejlighed ved Middelhavet, stå på ski hele dagen og være tilbage igen først på aftenen.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *